Puurplan logo

Aponi verbindt zich met Puurplan

Om samen nog krachtiger te kunnen zijn.

Verbinding is de afgelopen maanden voor vele mensen duidelijker en voelbaarder geworden. Dat samen zijn, verbinden weer kracht geeft en goed is voor de gezondheid. Elkaar voelen, horen en zien geeft het immuunsysteem een boost en blijven we gezond!

Zo ook voor Aponi en Puurplan

Vanaf 1 juli 2020 zal Aponi met haar krachtige inzet van paarden en Puurplan met haar inspirerende kunst en themadagen een worden.

Wat kan je allemaal verwachten en doen bij Puurplan:

  • Thema dagen voor particulieren en bedrijven
  • Coaching online met inzet van paarden
  • Coaching met paarden op locatie
  • Art op basis van afstemming gemaakt met bijenwas
  • Ontwerp van jouw unieke logo

Themadagen voor particulieren en bedrijven

Op een themadag of dagen beginnen we ’s morgens met de kennismaking en wat theorie omtrent het thema gevolgd door het geen wat we hebben besproken gaan we in de praktijk brengen met de paarden.

Deze verrassend en magisch kennismaking met de paarden is elke keer weer anders dit komt door hoe jij en de paarden met elkaar verbinden en informatie geven aan elkaar. Het brengt een blijvende verandering met zich mee in jezelf en in je leven.

Voor bedrijven of teams is het een krachtige dag om de interactie onderling zichtbaar te krijgen. De paarden spiegelen hoe het er in de groep voorstaat.

Paarden kennen het menselijke liegen niet en dat maakt het wel eens confronterend eerlijk. Door het verkregen inzicht keert de samenwerking en het vertrouwen binnen de groep weer terug. Plezier op het werk is hiermee gegarandeerd.

Coaching online met inzet van paarden

Via het platform Zoom is er coaching online met inzet van paarden.

Omdat je je optimaal kan concentreren vanuit je vertrouwde omgeving voel je de verbinding heel intens. Mooi om voelbaar te ervaren is dat afstand op deze bewuste manier, niet bestaat. Met deze ervaring kom je sterker in jezelf te staan. Dat geeft je weer kracht in je leven waar je ook bent. Een voordeel is ook, dat mocht je allergisch of bang bent voor paarden of weinig mobiel, dan heb je hiermee de optimale mogelijkheid om toch deel te nemen.

We beginnen met een meditatie die actief is. Je valt niet in slaap maar je bent heel bewust van je innerlijk en wat er buiten afspeelt.

Na de meditatie neem ik je mee naar de paarden. Inmiddels heb je jouw specifieke vraag opgeschreven of je laat je vraag open. Je krijgt ruim de tijd om je te verbinden met de paarden.

We sluiten af met nog een gesprekje of in ieders behoefte met een stilte meditatie. 

Coaching met paarden op locatie

Dit is een combinatie van de eerder genoemde coaching onderdelen alleen voor veel mensen is het ook fijn om in direct contact te staan met het paard en dat kan natuurlijk ook.

Het zien en aanraken, de geur van het paard spelen hierin een grote rol. Het een op een contact met de coach en het paard zorgen er voor dat je direct je vraag kan stellen en belangrijk dieper op je situatie in kan gaan. Na afloop is er nog wat ruimte voor een kopje thee of koffie om je vragen te stellen en te bespreken.

Art op basis van afstemming gemaakt met bijenwas

Een schilderij kopen is natuurlijk heel persoonlijk. Maar hoe kies je nou wat echt bij jou past? Samen met de informatie van jou en wie je wezenlijk bent ontwerp ik de het schilderij die 100% met jou is en resoneert met jou. Hierdoor ontstaat er een schilderij dat uniek en exclusief is. Het is immers afgestemd op wie jij bent.

Maar hoe nu als het in je huiskamer komt te hangen waar meerdere mensen uit je gezin, familie of vrienden komen. Ook daar kan op afgestemd worden. Alle jouw wensen daarover zijn bespreekbaar.

Natuurlijk kan je ook direct uit de studio van Puurplan bestellen.

Ontwerp van jouw unieke logo

Alleen met jouw toestemming maak ik vanuit mijn hart, contact met jouw als krachtwezen. Samen met de informatie van jou en wie je wezenlijk bent ontwerp ik het logo die 100% met jou en je bedrijf resoneert.

Met dit speciaal op jou afgestemde logo krijg je ook meer inzicht in wie jij bent en waar je voor staat. Hiermee word je ook meer zichtbaar voor je klanten omdat deze in jou logo herkennen wie jij bent.

Posted in

Victoria

Laat een reactie achter