1DB925A3-CACA-419A-B00C-F264F5896B08

Bagger

Ben je al moe en depressief, dan raad ik je aan deze blog niet te lezen.

En toch…

Vanmorgen zat ik nog door wat social media te scrollen. Het overviel mij voor het eerst sinds maart dit jaar dat ik walgde van alle info wat er op het moment allemaal aan het licht komt. Ik heb mij aldoor buiten deze energie weten te houden, maar nu greep het mij dan toch, vooral dat deze ellende al decennialang bezig is ons te onderdrukken in wie we echt zijn. Over regels voor het volk, die voor de elite niet gelden. Over hoe we meters afstand moeten houden en hoe we ons de mond moeten snoeren, onze handen kapot moeten wassen en hoe we geen mens meer moeten zijn.

we zijn allemaal gelijk

WORD JE AL BOOS?

En toch…

De touwtjes in handen zijn van een zeer sluwe maar niet te intelligente elite. Die het wel voor elkaar hebben gekregen dat er mensen zijn die hun menszijn inruilen voor succes. Hun ziel als het ware aan de duivel verkopen en marionetten van hem worden.

Ik las over alle workshops die je beloven dat je gelukkig MOET zijn omdat dat GOED voor je is en hoe je dat moet doen. Hoe je bijvoorbeeld financieel onafhankelijk, lees “afhankelijk”, moet worden etc.

Hoe je op positieve wijze, lees sluwe, je eigen fantastische leven kan eisen. Helaas plakt daar wel aan vast dat je een wereld voedt en ondersteund ten gunste van een elite die handelt in wapens, kinderen, volwassenen en nog meer van zulks.

WORD JE AL VERDRIETIGER?

En toch…

Hoe je minstents 2 à 3 keer in de week moet posten i.v.m. het algoritme (?) en je geld kwijtraakt aan promotie van iets wat er niet is in deze werkelijkheid.

Hoe je aantrekkingskracht genereerd wat er eigenlijk ook niet is zoals deze wordt voorgehouden op de sociale media.

Gek, want we zijn allemaal gelijk.

Hoe je uit je ratrace kan komen maar dan moet je wel….

Hoe je foutloos moet kunnen lezen en schrijven zodat je goed gevonden wordt, door wie? Zelfs mijn de computer geeft aan als ik iets fout doe, een machine, maar dan moet je het wel aanpassen

Weer regels opgelegd door een ander.

En toch…

Een dier of mens wordt mishandeld en er zijn omstanders die ogenschijnlijk niets doen en ondertussen lopen te smullen van de misselijkmakende pijn van het dier of mens. Waar zijn we nou mee bezig…

Ik besef dat dit niet de meest opbeurende blog is maar, niets is wat het lijkt. Best fijn nu ik dit zo schrijf. Het opent perspectieven, geeft me de beweging en ruimte om te draaien. Dan bedoel ik niet “om de waarheid heen” maar van slapen naar wakker en te kijken wat er mogelijk is.

Het geeft me wakker meer bewustzijn en het besef te kunnen kiezen. Ik kies voor een wereld waarin iedereen gelijk is, waar een financieel systeem niet bestaat.

Gaia, de aarde, in al haar schoonheid. Gaia de poort voor alle beschavingen om te creëren in respect en liefde voor alles en iedereen. Waarin bijvoorbeeld wraak en wrok, sadisme etc. niet eens in je opkomt.

Ik kies voor iets wat ik me nog niet eens goed kan voorstellen maar wat ik wel voel en weet dat het in mij zit, in ons allemaal om te ontvouwen en te uiten in deze wereld.

Ik kies voor een hart tot hart verbinding, en een 100% bewustzijn.

Het is nu tijd om dat juist in deze chaos wereldwijd vanuit onszelf te ontvouwen en vanuit deze innerlijke kracht te leven.

Wat kies jij?

SAMEN

X Victoria

Posted in

Victoria

Laat een reactie achter