Paard en Intentie

Het is in deze tijd van chaos het moment om weer te gaan staan in onszelf en /of de balans te behouden in waarvoor jij hier op aarde bent. Dit vraagt om ons te herinneren wie Wij in kracht nu werkelijk zijn.

Door weer bewust te worden van de kracht van je intentie en deze ook werkelijk te gaan voelen en neer te zetten kom je ook steeds dichter bij de herinnering van wie je nu in wezen bent.

De pijn en wat we nu zien in de wereld is een remeinder dat we onze intentie in kunnen zetten.

Daarom deze mogelijkheid voor jou in deze dagen de pijn te omarmen en onze creatie-kracht te manifesteren en weer neer te gaan zetten. Liever dan ons te laten overrulen door misleidende informatie.

Zo kunnen we het proces en de uitkomst in onszelf en naar buiten toe veranderen. Dit geeft meer ruimte in je energie, in je lichaam en kom je steeds meer in balans. Door de mogelijkheid om tot innerlijke verbinding te komen geef je jezelf weer zeggenschap. En worden je inzichten steeds duidelijker in wie je nu werkelijk bent.

Vanuit wie ik kosmisch ben en in zuiver contact met mijn paarden bied ik jou krachtige  ondersteuning in je proces. Dat gaat ook gepaard met klanken en diepe stiltes waarin jij je tijd kan nemen om observator te zijn van jouw emotionele veld en te gaan voelen en te omarmen wat het leven je geeft in een bepaald moment.

"Zijn wie je werkelijk bent, brengt je waar je moet zijn"

In deze drie dagen gaan we een reis maken naar ons oorspronkelijk bestaan. Een oprechte kijk in je gevoelswereld en je intentie is wat we gaan doen. Samen met de paarden wordt deze training een intense beleving met veel interessante momenten. Een avontuur waarin veiligheid, liefde, eerbied en respect gewaarborgd zijn.

Paarden zijn bijzondere krachtige wezens, zij gaan met hun energie voorbij ons denken. Hierdoor kunnen wij met hen onze intentie zuiver gaan ervaren. Zuiver omdat paarden zonder oordeel en veroordeling zijn. Zij geven met hun energie aan waar de balans in ons zelf zit. Dit ga je in hun nabijheid voelen en ervaren.

Doordat de paarden je begeleiden voorbij je denken heb je de mogelijkheid een oprechte kijk in je gevoelswereld en je intentie te krijgen.

 

 

Vragen als:

  • Wat betekent "mijn intentie" voelen?
  • Wat heb ik daarvoor nodig?
  • Hoe bewust ben ik van mijn krachten?
  • Waar neem ik wel of niet de leiding in mijzelf?
  • Wat kan ik ermee...

En.....wat zich in het moment aandient, om naar voren te laten komen.

 

"Waarheid is de uitdrukking van de intentie"

Een prachtige 3-daagse op een paradijselijke plek waar we ook de natuur goed kunnen voelen en ervaren. Waar dynamiek rondom moeder aarde, de zon en jij als middelpunt plaatsvind in het geheel. Een miniretraite met een grootse uitwerking.

 

Datum:

Vrijdag 15 oktober t/m zondag 17 oktober 2021

Aanvang: vrijdag 15 oktober tussen 14:00 en 15:00

Afronding: zondag 17 oktober na de lunch...

 

Investering: € 234,00 (incl.BTW)

Drie dagen met overnachting, koffie, thee en versnapering.

  • voor het avondeten (2x) zorgen we met elkaar voor een Potluck
  • ontbijt en lunch zelf meenemen i.v.m. ieders eigen wens

Deelnemers: zolang de maatregelen gelden is er ruimte voor 8 deelnemers.