Wat Paarden met je Bewustzijn te maken hebben.

Laatst lag ik lekker in m’n hangmat bij mijn paarden. Dit is wat ik wel vaker en graag doe😊

Dan mijmer ik wat en er kwam bij mij de vraag op “wat hebben paarden te maken met het bewust zijn van de mens?”

Ik ging invoelen en stelde hun deze vraag.

Het volgende kwam in gevoel en woorden:

Paarden zijn een baken voor wat er in jou speelt in energieën. Zij laten jou voelen vanuit hun baken waar voor jou de sleutel ligt naar wie jij wezenlijk bent.

Waar je kracht zit, je kan dit samen met hen letterlijk voelen. En dan heb ik het niet over spierkracht. Dan heb ik het over DAADKRACHT! De kracht vanuit die we zoveel meer zijn dan we denken te zijn dat we zijn.

Wauw wat een geweldige organische zin en ook weer niet. Deze moet je echt vanuit je gevoel verstaan. Met je mind lukt dat niet.

 

Zo ervaren mensen die bij mij en mijn paarden komen deze verwarring in eerste instantie met ons ook wel. Daar beleven sommige mensen dat er een beweging in hun komt. Dat brengt soms eerst een verwarring met zich mee in het geheel omdat de oude herkenbare mind-waarheid gaat wankelen.

En in dat wankelen ligt de sleutel voor het antwoord naar het nieuwe oude. (?)

De opening van de deur, op jouw vraag, bewust of onbewust.

 

Er zijn mensen die ervaren direct een aha…. beleving. Voor anderen heeft het even wat tijd nodig. Het belangrijkste is dat er een beweging is gekomen. Dat, daar waar de mind het vast heeft gezet, er een soort van doodlopende straat van gemaakt heeft. Er wordt opeens een deur zichtbaar in die doodlopende straat en er blijkt ook nog een sleutel te zijn.

Oh…. Heerlijk, er is een leven NA de doodlopende straat en de sleutel zit al in het slot.

Jij bent de enige die de sleutel kan omdraaien. Dat is het stukje wat je echt zelf moet doen !

Inmiddels heb je, tijdens de sessie die daadkracht in jezelf ook ervaren door je met de Paarden en hun zuivere kracht te verbinden. Door hun in je gevoel toe te laten wordt jouw kracht ook aangeraakt. Wauw wat een herkenning er dan kan zijn!

Durf de beweging met de Paarden aan, voor jezelf………..

Warme groet van mij en de Paarden.

2 reacties

 1. Angela Brekelmans op 27 september 2021 om 18:12

  Graag meedoen op 9 oktober aan de paard en klank dag.

  • Victoria op 4 december 2023 om 11:25

   Hallo Angela,
   Ik zie nu dat jij hebt gereageerd. Normaal krijg ik deze mail ook te zien via info@puurplan.nl. Op de e.o.a. manier is dat niet zo geweest. Sorry daarvoor.
   Er staan weer nieuwe paard en klankdagen voor het nieuwe jaar op de agenda.
   Dan ontmoet ik je graag.

   Warme groet Victoria

Laat een reactie achter