IMG_E7690

Cirkels doorbreken met paardenkracht

Workshop van 13:00 - 17:00, €150,00 incl btw voor particulieren en excl btw voor bedrijven.

We starten in onze fijne blokhut met kennismaking met elkaar en bespreken we wat deze cirkels nou precies zijn en hoe we die kunnen doorbreken.

Daarna gaan we samen met de liefdevolle en zuivere krachtige energie van de paarden onderzoeken wat wel en niet klopt in onszelf.

We zien vaak niet waar we onbewust steeds weer tegen aan lopen en op de zelfde manier op reageren. We hebben vaak reacties op de buitenkant. Paarden reageren op de binnenkant. Met de spiegeling en  ondersteuning van de paarden word je dat duidelijk en kan je ook gelijk zien en voelen aan de reactie van de paarden of er iets in jezelf is veranderd. Paarden zijn daarin oordeelloos en helder. Dat geven zij je ook aan als je jouw de cirkel hebt doorbroken.

Je gaat nog duidelijker voelen en weten wat er wel of niet klopt voor jou. Als het onderscheid is gemaakt en dus ook voelbaar en zichtbaar wordt , heb je de cirkel doorbroken en stopt de onrust in jezelf. Jouw energieveld komt weer in beweging net als de wisheid en het zelfhelend vermogen komt weer in actie.

Wil jij je voor de workshop "Cirkels doorbreken" graag aanmelden klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Graag onder vermelding welke datum jou voorkeur heeft.

Datum:

Zondag 7 april 2024

Zondag 21 April 2024

Vrijdag 10 mei 2024

Begin september volgen er nog meer datums.

 

Sproet 1

Vrij van trauma's met paardenkracht

Workshop van 9:30 - 16:30 €179,00 incl btw voor particulieren en excl btw voor bedrijven.

Maximaal 5 personen.

In de ochtend starten we in onze blokhut met uitzicht op de paarden met de inleiding over trauma., wat is dat en hebben we een gesprek met elkaar. In de middag gaan we met ondersteuning van de energie en spiegeling van de paarden ons trauma inzichtelijk maken. Hiermee krijgen we een kostbaar gereedschap om uit het trauma te stappen. Los te komen van alle angsten die daarmee gepaard gaan en je je weer veilig voelen.

Je levenseneergie, het zelfhelendvermogen en de wijsheid van het wetend veld komt weer in beweging.

Weer terug in de blokhut eindigen we de dag met een klankschalenkoncert om ook ons lichaam weer tor rust te laten komen.

Wil jij je voor de workshop "Vrij van trauma's met paardenkracht" je graag aanmelden, ga dan dan het contactformulier. Graag onder vermelding welke datum jouw voorkeur heeft.

Beschikbare datum:

Vrijdag 12 april 2024

Zaterdag 18 april 2024

Maandag 17 juni 2024

Begin september volgen er nog meer datums.

 

Kudden-1

(Fam.) opstellingen met paardenkracht

Workshop van 13:00 17:30 €150,00 incl btw voor particulieren excl btw voor bedrijven. Een losse sessie kan ook.

We zijn ons niet altijd bewust van waar bepaalde situaties in ons leven vandaan komen. En heb je het gevoel dat die situaties of gevoelens niet bij jou past.

Dan is een (fam.) opstelling met de kracht van de paarden een middel om daar inzicht in te krijgen.

Paarden zijn van nature ingesteld op het grotere geheel, ook wel hiolistisch genoemd. Zij voelen feilloos aan wat er in, om zichzelf en de wereld gaande is. Zo ook de systemen in en om ons heen. Door middel van gedrag, lichaamstaal en energie (gevoel) laten zij op zuivere manier en zonder oordeel aan ons zien in de (fam) opstelling wat er zich afspeelt in de onderstroom. Hiermee word het zichtbaar voor ons wat er speelt in ons leven. Dit kan bv in familiesystemen zijn, ziekte, oorlog, organisaties en alles wat uit een systeem bestaat.

Wil jij voor de workshop (Fam) opstelling" je graag aanmelden. Ga dan naar het contact formulier. Graag onder vermelding welke datum jouw voorkeur heeft.

Beschikbare datum:

Zaterdag 28 april 2024

Zondag 26 mei 2024

Vrijdag 28 juni 2024