Klankschalensessie.

De kracht van de klank. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water. Hiermee komen verstoringen in beweging en kan het zelfhelend vermogen van het lichaam weer zijn werk doen. Het maakt niet uit hoe dicht de verstoring (ziekte) ook is. Een klanksessie opend een oeroude kennis, in contact met ons lichaam, voorbij het denken maar met bewust Zijn. Een sessie kan als ontspanning prima op zichzelf staan, maar soms zijn er bij fysieke of emotionele blokkades meerdere sessies nodig om het effect goed te kunnen ervaren. 

Bij een klankschalen sessie lig je in je gemakkelijk kleding op een massagetafel of op een matje op de grond. Jij hoeft niets te doen..... alleen de klanken te ontvangen, ervaren en te genieten! 

Een behandeling duurt ruim een uur incl voorgesprek en ronden we af met een kopje thee of anders.

 

 

Klanken moet je ervaren.

Ervaar de frequentie van de klank die onze oeroude weten van het oorspronkelijke leven weer laat stromen. Wees daarmee de verandering die we in de wereld willen zien en nu ook kunne doorzetten in het hier en nu.

 

"Albert Einstein"

Logica brengt je van A naar B fantasie, gevoel, emotie, bewustZijn brengt je overal.

 

 

Ben je opzoek naar een andere manier dan wat je tot nu toe hebt gedaanom je gezondheid te verbeteren of weer lekker in je vel te komen dan kan dat door ontspanning en aandacht met de klankschalensessie.

Meld je dan nu aan.