74519045-DE5E-4FB5-9C08-64B45D0D84EF-23155-000004E8AB21E39F

Verbinding

Hoe goed sta ik nou eigenlijk in verbinding met mijzelf?

Laatst hield ik een stevig betoog naar mijn zoon toe.

‘’Een moeder zoon dingetje’’

Mijn zoon is 29 jaar en een, mag ik wel zeggen, zeer volwassen en op eigen benen, gevoelig persoon.

Mijn betoog ging over verbinding. Het viel mij namelijk op dat er veel mensen zijn waarvan ik het idee heb dat de affiniteit en verbinding in hun leven ver te zoeken is. Dat men de controle probeert te zoeken of te behouden maar dat daardoor de verbinding weg is. Controle is niet iets wat je wil behouden, controle is gewekt uit angst. Verbinding is vanuit je kern, je bron, je HARTENVELD. Hiermee sta je in verbinding naar alles toe, niet alleen naar mensen maar ook naar het allesomvattende. En ja, dan is mijn zoon de eerste die met mijn nieuwe bevinding te maken krijgt. Gelukkig snapt hij dat als geen ander. De reactie is dan ook vanzelfsprekend onderzoekend, ‘hoe zit dat bij mij?’ ‘Waar kan ik mijn verbinding in versterken?’. Dat zijn dan de vervolgvragen die dan later naar boven komen.

Maar eerst de vraag zou moeten zijn: wat zou je in je eigen leven naar de voorgrond willen halen? Of heel simpel: waar word je nou echt blij van? Waar krijg je nou echt energie van? En wat heb je daarvoor nodig?

Vanzelfsprekend kom je dan in het thema gevoel, gevoelsbewustzijn. Maar hoe kom je in die verbinding?

Als mens hebben wij al snel het gevoel in verbinding te zijn, en terecht. Want als je niet weet of voelt hoeveel meer je in verbinding kan zijn, kan je ook niet weten of voelen dat er nog een veel diepere verbinding bestaat.

‘’Iets wat je ergens onderweg in je leven verdooft is geraakt’’

Mijn ervaring met het coachen met inzet van paarden heeft mij laten zien en voelen hoeveel dieper je kan verbinden in jezelf als dat je dacht dat je kon. Inmiddels heb ik, dankzij de regels van de afgelopen maanden gezien en gehoord hoe belangrijk voelen en verbinden met elkaar is. Het bevordert, medisch bewezen, je immuunsysteem enorm.

Ik heb, net als iedereen, de tijd gehad om mij verder te kunnen ontwikkelen en mijn coaching uit te breiden. Met behulp van diverse test-panels heb ik coaching ONLINE met inzet van paarden kunnen ontwikkelen. Met de test-panels zijn we online gegaan en heb ik met mijn idee uitgevoerd met mooie resultaten. Hierin hebben de paarden mij en de test-panels verbaasd doen staan dat de verbinding intens te voelen was, ook op afstand.

Brenda van den Brink uit de Wadi Rum woestijn in Jordanië, een dame uit Los Angeles, maar ook mensen uit de omgeving, stonden perplex hoe mooi en hoe direct coaching online met inzet van paarden werkt.

Gewoon vanuit jouw vertrouwde omgeving in alle rust die verbinding voelen.

Jouw vraag neerleggend op het moment van de sessie en daadwerkelijk verbinding voelen en antwoord krijgen op jouw vraag.

Diepe verbinding krijgen met jezelf, dat is wat paarden met je doen!

X Victoria

Posted in

Victoria

Laat een reactie achter