1DB925A3-CACA-419A-B00C-F264F5896B08

Vlinder-Bewustzijn

Altijd al willen weten Wie je bent, Wat je kan, en Wat je nou echt wil? De sleutel hiervoor is het verruimen van je bewustzijn.

Hoe je dit doet? In deze blog vertel ik je hier alles over en waarom dit zo belangrijk is voor jou.

“Ik wil geen vlinder worden, zei de rups, want dat ben ik nog nooit geweest”

Van baby naar peuter, naar kleuter, naar puber, van puber naar jongvolwassene, naar volwassen, is ook zo’n weg. Een puur natuurlijke weg waarin we ons niet altijd bewust zijn van de processen die er plaatsvinden om te kunnen ontwikkelen. We gaan ervan uit dat de rups zich niet bewust is van de ontwikkeling naar vlinder, maar is dat wel zo?

Zou de natuur zich onbewust ontwikkelen of is ons ”mensen” ons natuurlijk vlinderbewustzijn? In de loop van de tijd verdooft geraakt en is de natuur zich heel bewust van zijn processen. Sterker nog, is de natuur bewustzijn?

Dan kom je op de volgende vraag: is het mogelijk dat als ons mensbewustzijn verdoofd is, is het dan mogelijk om ons bewustzijn weer helemaal terug te krijgen. Kunnen wij direct die verdoving eruit gooien? En hoe doe je dat dan?

Hoe komt het dat wij zo verdooft zijn geraakt en denken dat je bewustzijn niet verruimt kan worden. Immers hebben de meeste mensen het gevoel dat dit het is wie we zijn, meer dan dat we ons bewustzijn wie we zijn is er niet. Toch?

LOGIES!

Pas als je gaat ontdekken dat je bewustzijn meer is dan dat, kan je brein pas gaan vergelijken. Je brein heeft die ervaring nodig. Als je nog nooit een tafel hebt gezien dan heeft het geen zin om tegen jou te zeggen dat ik een tafel heb gekocht. Daarvoor moet je brein eerst al een keer een tafel hebben gezien. Dit geldt uiteraard ook voor je zintuigen als: ruiken horen, proeven en voelen. Dat heeft allemaal te maken met ons bewustzijn en daar zijn we eigenlijk te weinig of helemaal niet mee bezig.

Hoe zou het voor jou zijn als je je meer bewust wordt van wie jij nu eigenlijk bent. Hoe het is als jij je meer bewust bent van wat jij nou eigenlijk kan. Als je je bewust wordt van wat jij nou eigenlijk echt wil!

Gewoon jouw Puurplan op deze aarde, in deze werkelijkheid om jouw leven zelf te creëren. Volgens mij is dat gevoel de oorsprong van wie we echt zijn.

Eenvoudig ontdekken van jouw Puurplan.

Wil jij:

  • Jouw vlinderbewustzijn ontvouwen
  • Jouw talenten ontdekken
  • Vrije keuzes maken
  • Jouw bewustzijn krachtig en creatief inzetten
  • Openen van jouw vrij kosmisch bewustzijn
  • Bewust van rups naar vlinder transformeren
  • En nog oneindig veel meer….

Dan kan dat.

Als je met Puurplan in zee gaat zul je op een natuurlijke en prettige manier met inzet van mijn paarden Gentleman, Missy en Sproet al snel een verruiming van je bewustzijn krijgen.

Hiermee krijg je antwoord op:

  • Wie je bent.
  • Wat je kan.
  • Wat jij nu werkelijk echt wil.

Jouw Puurplan wordt op eenvoudige én natuurlijke wijze zichtbaar voor jezelf. Het geeft je inzichten in jezelf. Waar je kracht zit en innerlijke rust en helderheid.

Ik nodig je uit om een afspraak te maken, bel met Victoria via 06-38115921. Mailen kan natuurlijk ook: info@puurplan.nl

Voor bedrijven en individueel coaching met inzet van paarden op aanvraag

Posted in

Victoria

Laat een reactie achter