Skip to content

Wat ik je beloof

IMG_7954

Energie-kaart.

Alleen met jouw toestemming maak ik, vanuit mijn hart contact met jou.

Hieruit ontstaat intuïtief jouw energiekaart. Ik stuur jou deze energiekaart op in een mooie lijst.

Nu kan jouw energie-opbouw direct beginnen.

Samen met je energiekaart kan je ook een reading krijgen van mij.

Energiekaart + Reading.

In combinatie met de Energiekaart geef ik jou ook een reading waarin ik je vertel wat er op dit moment speelt en welke stappen voor jou belangrijk zijn om te maken.

fullsizeoutput_3cdc

Paard & Kaart

Heb je gekozen voor het programma Paard & Kaart, dan maak ik intuïtief jouw energiekaart die ik jou opstuur in een mooie lijst.

In het programma gaan we ook aan de slag met het coachen met inzet van het paard.

Zo een coaching kan een tot twee uur of langer duren. Dit doen we buiten in de paddock. Jij kiest met welk paard je gecoacht wil worden. Soms willen ze alle drie mee-coachen. Dit doen we alleen als jij je er goed bij voelt.

De paarden gaan jouw innerlijke kern zichtbaar maken en doen dit door jou te spiegelen. Hierdoor ga jij je bewust worden wat er voor jou speelt. Lees ook op de pagina paardencoaching + opstellingen voor een storytelling zodat je een indruk kan krijgen voor wat er ook voor jou kan gebeuren.

fullsizeoutput_3c3a

Opstelling.